Zoals het een goed vorst betaamt, werpt onze nieuwe prins carnaval zijn schaduw al ver vooruit! Weet jij al aan de hand van de gepubliceerde aanwijzingen wie de opvolger van Prins Jan de Skônste, die samen met zijn adjudant Tom en zijn Raad van Elf-YES Schorsbos het afgelopen carnavalsjaar geregeerd heeft, zal zijn?

Op  zaterdag 17 november vindt het 11-11 bal plaats bij de HeerenMeester. Hier zal de nieuwe prins van Schorsbos bekend gemaakt worden. Ook weten we dan wie de prins zal bijstaan als adjudant en wie als zijn gevolg de Raad van Elf zal zijn.

De organisatie ligt ook dit jaar weer in de handen van carnavalsvereniging de Plèkkers en de Crazy Pinternationals. Zij verzorgen een leuke act waarmee de prins gepresenteerd zal worden aan Schorsbos. Een paar Schorsbosser meziekskes, te weten de Geinstampers en ’t Overschotje, zullen onze dorstluchtige hoogheid met een aangenaam welkomstmuziekje komen toespelen. En natuurlijk zal ook zijn eigen Hofkapel niet ontbreken om hem muzikaal te verwelkomen.

Vanaf 20:11 uur begint het officiële gedeelte waarna de bekendmaking van de prins zal plaatsvinden.

Iedereen is op zaterdag 17 november van harte welkom bij de HeerenMeester. Tot die tijd zal het de vraag blijven: “Wie is het?”