Afgelopen jaar vierde carnavalsclub Net Nie haar verjaardagsfeestje tijdens de 11e Klompenklets. Ook in 2020 komt er weer een Klompenklets. Het staat garant voor een gezellige avond –en/of middag met diverse bekende Tonpraoters. Welke het voor de 12e editie zijn, is nog geheim. Maar zet de volgende data alvast in de agenda: vrijdagavond 31 januari, zaterdagavond 1 februari en zondagmiddag 2 februari 2020. Zoals altijd is Sociaal Cultureel Centrum De Vink in Schijndel de locatie voor Klompenklets. Tijdens de Klompenklets zijn er ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen, zoals een schaal bitterballen of een schaal met kaas en worst.

Regionale toppers
Afgelopen jaar stonden onder andere Andy Marcelissen en Frans Bevers op het podium. Gijs Dortmans van Net Nie startte half februari al met de voorbereidingen voor deze Klompenklets: ”Op tijd Tonpraoters vastleggen is essentieel. We kiezen ervoor om niet elk jaar dezelfde Tonpraoters te laten komen. Diversiteit is belangrijk. Het ontwikkelen van een act duurt vaak zo’n twee jaar. Wij halen Tonpraoters naar Schijndel om het moment dat de act echt staat.” Wie er dit jaar komen, blijft nog even geheim. “Maar ik kan alvast verklappen dat er vijf regionale toppers én een Schijndelse debutant komen”, aldus Dortmans.

Kaartverkoop start 14 december
De verkoop van de kaarten start op zaterdag 14 december om 8.30 uur bij Tabaktief Jan van Roessel aan de Hoofdstraat 95 in Schijndel. De voorverkoop gaat gepaard met een leuke verrassing. Kaarten kosten € 11,00 per stuk. Meer info ook via de Facebookpagina van Net Nie.