Met grote trots is bekend gemaakt dat Jeugdprins Robin, Jeugdadjudant Nils en Jeugdburgemister Thommie samen met de Raodwachters de jeugd van Schorsbos mogen vertegenwoordigen.

Met uiteindelijk toch de nodige zenuwen stonden Robin, Nils en Thomas te wachten op de bekendmaking. Een hele speciale bekendmaking, naast dat Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Carlo d’n Urste van Schorsbos met Adjudant Mari hun installeerde, was ook Prins Johan Vlemmix uit Veldhoven samen met zijn adjudant Rob aanwezig voor de installatie. Voor Jeugdprins Robin was deze installatie een beetje extra speciaal, omdat adjudant Rob van Prins Johan Vlemmix, zijn vader is,

Robin en Nils zitten beiden in groep 8 van basisschool De Beemd, waar de bekendmaking dit jaar heeft plaatsgevonden. Thomas (maar met carnaval Jeugdburgemister Thommie) zit in groep 7 van basisschool ’t Kwekkeveld, maar mocht voor deze speciale gelegenheid ook aanwezig zijn.

De klik tussen de jongens zit wel goed, alle drie houden ze van gamen en vinden ze carnaval een te gek feest. Op de vraag waarom iedereen in Schijndel carnaval moet vieren werd er volmondig aangegeven “omdat wij er zijn en er een knalfeest van gaan maken!” Ondanks dat het nog even duurt voordat carnaval echt losbarst, hebben ze alvast iedereen uitgenodigd voor zondag 26 januari Schorsbos got Talent (het nieuwe jeugdevenement van Schijndel en tevens de jeugdreceptie), vrijdagmiddag 21 februari Dé Opening van Jeugdcarnaval Schorsbos in de Spiegeltent en Jeugdoptocht Wijbosch (op zondag 23 februari).

“Drie fantastische feesten waar gewoon iedereen bij moet zijn en aan mee moeten doen!” aldus de Jeugdige Hoogheden.