Prins Carnaval wordt bekend gemaakt in café De HeerenMeester

Kan het mooier? Op de elfde van de elfde geïnstalleerd worden als Prins Carnaval van Schorsbos. Wie o wie zou deze eer te beurt vallen dit jaar. Al enige maanden gonst het van de geruchten. Op 11 november komt er einde aan al die speculaties.

Opnieuw zijn het de Crazy Pinternationals die tezamen met De Plekkers een onthullingsact hebben voorbereid. Deze onthulling zal plaatsvinden in café zaal De HeerenMeester op de Boschweg. Eind februari 2017 werd door Pieter de Jong cafe De Kikvorsch voor de laatste keer op slot gedaan. Na enkele maanden en een uitgebreide verbouwing werd De HeerenMeester geopend. Een cafė dat zijn weerga is Schijndel niet kent. Voor de Crazy Pinternationals en de Plekkers was het dan ook een aangename verrassing dat ze op dezelfde plek op de Boschweg weer hun stamcafé hebben.

Op zaterdag 11 november is iedereen vanaf 20.00 uur van harte welkom die Carnaval en Schorsbos een warm hart toedraagt om gezamenlijk het 11-11 bal te vieren en getuige te zijn van de ‘geboorte’ van de Prins van Schorsbos 2018. Tot aan de installatie van de Prins zal het een grote gok blijven wie de nieuwe Prins van Schorsbos wordt.