prins-robertBeste Schorsbossers en Schorsbosserinnekes,

Graag wil ik mezelf voorstellen als Prins Robert dun allerjongste! In het dagelijks leven Robert van den Brand genaamd en geboren en getogen in Schijndel, zoon van Broer en Maria van den Brand en jongste broer van Karin, Jan en Mark. Ik ben getrouwd met Ellen en samen hebben we 2 dochters Maartje (12 jaar) en Sophie (10 jaar). Ellen is de dochter van Toon en Maria van Pinxteren, Zij zijn beide jarenlang lid geweest van de Prinsenclub en de Hoge raad. Carnaval in Schorsbos is Ellen met de paplepel ingegoten.

Ellen en ik runden 13 jaren lang restaurant ’t Brandpunt en hoewel mijn hart in de horeca ligt zijn we zo’n 8 jaar geleden een andere weg ingeslagen o.a. in het vastgoed. Samen met mijn broers zijn we trotse eigenaren van de Glazen Boerderij en zijn we compagnons in diverse projecten.

Inmiddels ben ik alweer zo’n vier jaren bestuurslid van Stichting Winterpark betrokken bij de organisatie van de schaatsbaan, een prachtig evenement voor jong en oud. Evenals het voorbereiden van Woudpop. De grote betrokkenheid van de vele vrijwilligers en sponsoren zorgt ervoor dat dit soort activiteiten ieder jaar weer fantastische evenementen zijn. Zo ook Carnaval. Ook dit evenement draag ik een warm hart toe.

Bij de dingen die ik doe met mijn werk, hobby’s, vrienden en vooral mijn gezin voel ik me een bevoorrecht persoon en ben trots dat ik hier allemaal deel van uit mag maken. Trots is ook het eerste wat in mij opkwam toen ik werd gevraagd om Prins van Schorsbos te worden. Als men je voor zoiets vraagt, dan kan je daar toch geen nee tegen zeggen. Ik voel het dan ook echt als een eer om deze taak op me te nemen.

Samen met mijn adjudant Arno Heijmans en hofdames Ellen en Miranda van Hout en niet te vergeten Net Nie als Prinsenclub en de geminteraad, gaan we er een fantastisch en knallende periode van maken onder het motto: Schorsbos in vuur en vlam!

Alaaf Prins Robert dun Allerjongste