Beste schorsbossers en schorbosserinekus,

Na een zenuwslopende periode van strikte geheimhouding mogen we het dan eindelijk bekend maken. In 2020 zal ik als Prins Carlo d’n Urste de scepter gaan zwaaien in Schorsbos. Dit doe ik samen met mijn adjudant Mari Kelders en hofdames Miranda Koolen en Sylvia Kelders. En natuurlijk niet te vergeten de raad van 11. In ons geval een vaste groep mensen die in het Sinterklaaswereldje in Schijndel vrij actief zijn. Na maanden van voorbereiding hebben we er zin in om ons met hart en ziel in het feestgedruis te begeven. Wij zèn dur klaor veur!…… Dit is tevens de titel van ons eigen carnavalslied wat jullie allemaal zullen gaan horen.

Medio mei ben ik door Minister van Protocol Johan van Gerwen en oud prins Felix den Urste uitgenodigd om eens te komen babbelen. Vorig jaar hebben we al kort gesproken over het worden van Prins Carnaval maar met een twijfeling is dit verschoven naar afgelopen mei. Er werd gevraagd om Prins Carnaval van Schorsbos  te worden. Een vraag die ik eigenlijk niet meer verwacht had en mij dus oprecht verraste.

Na rijp beraad met mijn vrouw Mandy heb ik alle bescheidenheid en schroom van me afgegooid en volmondig ja gezegd. Een ervaring om Prins te worden van Schorsbos, het dorp waar ik zoveel van hou! Er is niets mooiers om bezig te zijn met het organiseren van mooie dingen, hier zullen de meeste mensen mij ook in herkennen. Al 11 jaar (toevallig) zijn wij met een hele grote groep mensen bezig om in Schijndel leuke dingen te organiseren rondom het Sinterklaasfeest.

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Carlo van de Greef, 51 jaar jong. Geboren en getogen in Schijndel en tot nu toe woonachtig in Schijndel. Ben 15 jaar gelukkig getrouwd met Mandy Eijkemans en ben vader van dochter Mexx. In het dagelijks leven werk ik bij TVE Reclameproducties te Sint Oedenrode. Daar beheer ik de webshop en maak filmpjes voor onder andere social media. In mijn vrije tijd ben ik druk met verschillende filmprojecten en als mijn hobby zit ik graag op de racefiets bij TWC het Verzetje.

Ik vier carnaval altijd enkele dagen maar daar zal dit jaar verandering in komen, nu gaan we volle bak het feestgedruis in en zullen alle leuke en natuurlijk ook de minder leuke dingen mee gaan maken. De meeste mensen zullen mij kennen van de Sinterklaasactiviteiten in Schijndel. Sinterklaas is en blijft toch wel mijn dingetje. Daar kan ik alles in kwijt zoals het schrijven van de film, het regisseren daarvan, het monteren, de productie en ga zo maar door. Dit kan ik natuurlijk niet alleen, dit doe ik samen met een team van bijna 100 vrijwilligers. Mensen die al inmiddels 11 jaar een hechte groep vormen, mensen waarmee ik ook het carnavalsgebeuren aan ga vliegen. Oftewel, mensen met het hart op de juiste plek.

Adjudant Mari Kelders
Ik stel u graag voor aan mijn adjudant Mari Kelders. Mari is 56 jaar jong en werkzaam op de financiële administratie bij Invicta Watch Europe te Hedel. Mari is ook zeer actief in onze Sinterklaas wereld en samen gaan we vanaf november veel op pad om de kinderen een mooie Sinterklaastijd te bezorgen.

Eén van de hofdames is Miranda Koolen, 47 jaar jong en getrouwd met Mark. Miranda is eigenaresse van kapsalon Hairpoint Miranda. Zij is al 33 jaar (toevallig) een goeie vriendin van mij en de moeder van zoon Stef en mijn petekind Roos.

De andere hofdame is Sylvia Kelders. Sylvia is 51 jaar jong. Zij is werkzaam als Adviseur Particulieren bij de Rabobank. Is getrouwd met Mari en samen hebben ze twee kinderen, Evi en Max.

De raad van 11 en alles wat erbij hoort zijn op één man na allemaal Schorsbossers pur sang. De voorpret was er snel met elkaar. Tijdens onze voorbereiding hebben we al veel plezier gehad. Enkele binnen onze groep hebben al veel ervaring met carnaval, deze mensen hebben ons in de voorbereiding tips gegeven waar we goed mee uit de voeten kunnen. Zonder deze mensen was carnaval voor ons als leken een stuk lastiger geweest.

U merkt al, we hebben er zin in en zullen vol hartstocht gaan voor een mega mooie carnaval.

Beste Schorsbossers en Schorsbosserinnekes, namens mijzelf, mijn adjudant, de hofdames en onze hele ploeg wens ik jullie allen een fijne Carnaval toe.

Was getekend,

Prins Carlo d`n Urste