Op dinsdag 13 februari zullen Eric Pijnappels en José Mettler in d’un on-echt treden onder het oog van carnavalvierend Schorsbos. Het stel kent elkaar van de drumfanfare èn carnaval. Eric woont op d’n Oetelaar, is nu getrouwd met Petra en toetert bij ’t Overschotje. José is nu getrouwd met Jos, woont in de Beemd en is lid van de Mauwperen. Er valt veel te vertellen over dit paar en dit zal ook zeker gebeuren tijdens de bruiloft.

De bruidegom en bruid worden traditiegetrouw thuis opgehaald met de hogkar en dan, gevolgd door de stoet gasten, muzikaal begeleid naar de spiegeltent op de Markt.

Het programma op de 13e:

11.33 uur     aanvang boerenontbijt, in de spiegeltent
13.00 uur     Jetty Eugster trouwt Eric en José (of niet), in het Spectrum
14.33 uur     aanvang receptie, in de spiegeltent.
16.33 uur     afsluiting

Wil je graag een bijdrage leveren aan het feestelijke ontbijt, in de vorm van een lied of een sketch? Mail dit dan naar de ceremoniemeester Janine of Ellen.

De verkoop van de kaarten voor het ontbijt is inmiddels gestart. Deze kosten 12,50 per persoon en voor kinderen 5,00. Je ontvangt dan een button met afbeelding van het bruidspaar, wat tevens het toegangsbewijs is voor het heerlijke en vermakelijke boerenontbijt.

De buttons bestel je snel bij Harrie van Herpen of Henriëtte van Engelen.