Door corona hebben we in 2021 carnaval niet kunnen vieren zoals we graag wilden. Daarom is Toon Wouters dit jaar opnieuw prins van Schorsbos. Samen met Adjudant Jan Wouters zorgt Toon er in 2022 voor dat “ut dak echt eraf” gaat!

Toon dun urste

Ik zal me eens voorstellen als nieuwe prins van Schorsbos. Mijn naam is Toon Wouters, 43 jaar oud, getrouwd met Lydia en trotse vader van Peer en Meis.

Na vroeger te zijn opgegroeid met carnaval in het horecabedrijf van mijn ouders heb ik het grote feest altijd van een andere kant mee gemaakt. Na het stoppen van het bedrijf ben ik in Oostenrijk terecht gekomen als DJ en entertainer en heb daar jaarlijks 100 dagen carnaval gevierd 😉 Inmiddels jaren later regelen we in Oostenrijk medewerkers voor horeca, skischolen en sportshops.

Door niet zelf meer 7 dagen per week actief op de werkvloer te staan en dan gevraagd te worden om Prins van Schorsbos te worden kan je hier natuurlijk maar een antwoord op geven en dat is een dikke JA! Zeker met het mooie 66 +2 en de unieke mogelijkheid om als eerste Prins in de voetsporen van mijn vader en oud prins Peer dun Urste te treden.

Schorsbos, samen met mijn adjudant Jan en de hofdames Lydia en Inge en de hele raad van 11 gaan we met z’n allen er een gruwelijke mooi feest van maken. Ut dak echt eraf overal waar we komen!

Adjudant Jan Wouters

Graag stel ik me aan jullie voor: Adjudant Jan Wouters. Ik ben 47 jaar jong, getrouwd met Inge en we hebben een zoon Tijn. Al heel mijn leven woon ik naar volle tevredenheid in Schijndel. Al meer dan 25 jaar heb ik een makelaarskantoor – Wouters Makelaardij – in Schijndel, dus het zou zo maar kunnen dat jullie me daar al een beetje van kennen. Graag speel ik nog een potje hockey -als de blessures het toestaan- en zeker ook de derde helft is nog steeds mijn favoriet.

Ons Schijndel is toch maar een mooi dorp. Niet te klein, maar zeker ook niet te groot. Als we toch kijken naar al die mooie activiteiten die er in Schijndel zijn en zeker ook Carnaval trekt weer steeds meer aan. Samen met prins Toon, de hofdames en ons hele gevolg willen we er – nu Corona ons weer iets meer toestaat – echt weer een flink feest van maken.

Normaal gezien wil ik als makelaar natuurlijk dat het dak er op blijft, maar voor Carnaval roep ik voor deze keer “Ut dak echt eraf”!